Cum a ”zburat” un BMW condus de un șofer de 19 ani în acoperișul unei case. Momentele de după dezastru VIDEO

Joi, 05 Ianuarie 2023, ora 10:03

406 citiri

Un autoturism BMW a „zburat” în acoperișul unei case, accidentul grav având loc în localitatea Lancrăm, județul Alba.

În imaginile filmate de martori imediat după impact se poate vedea distrugerea totală a mașinii care a fost condusă de un șofer de 19 ani.

În mașina condusă de acesta se mai aflau trei minori. Toți patru au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Doar o minune a făcut ca accidentul să nu aibă urmări mai grave, în condițiile în care mașina a fost distrusă aproape în totalitate, iar motorul a fost aruncat la peste 20 de metri de locul accidentului.

Martorii oculari vorbesc despre o cursă ilegală în care ar fi fost implicat șoferul de 19 ani al autoturismului BMW, care circula cu viteză foarte mare în localitate. La un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina pe trotuar, a lovit o bordură și o mașină parcată, care au acționat ca o rampă de lansare. Autoturismul a fost proiectat apoi în acoperișul casei și a căzut din nou în stradă. Resturile mașinii au fost împrăștiate pe zeci de metri.

Accidentul a avut loc înainte de ora 22.00. Pompierii ajunși la fața locului au găsit o persoană încarcerată în mașină și altele trei cu multiple răni. Au fost trimise mai multe autospeciale de intervenție, printre care și 2 ambulanțe. După aproximativ o oră de la momentul intervenției, cei patru răniți, între care trei minori, au fost transportați la spital.

Citește și:

O persoană a fost rănită grav joi, 5 ianuarie, în urma unui accident produs pe DN2, în apropierea localităţii Afumaţi, judeţul Ilfov, în care au fost implicate două autovehicule….

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on