Cum arată interiorul blocului din Suceava zguduit de explozie în Ajun de Moș Nicolae FOTO

Luni, 05 Decembrie 2022, ora 20:42

2279 citiri

Patru persoane au fost rănite în urma exploziei FOTO stirisuceava.net

Un bloc de locuințe din Suceava a fost devastat de o explozie luni dimineață, 5 decembrie, ca urmare a unei acumulări de gaze de la o centrală termică.

Potrivit autorităților, acumularea s-a produs cel mai probabil de la o centrală termică ori aragazul unui apartament de la etajul al doilea al clădirii. Explozia s-a produs după ce proprietarul a aprins lumina.

Explozia a fost atât de puternică încât pereții au fost rupți, iar planșeele de la etajele superioare și inferioare s-au prăbușit.

Trei persoane au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, una dintre ele fiind în stare gravă.

Au fost evacuate şi s-au autoevacuat în jur de 40 de persoane din două scări de bloc. Explozia s-a soldat şi cu distrugeri majore, inclusiv a autoturismelor parcate în apropierea blocului.

Fotografiile realizate în zona focarului exploziei arată intensitatea deflagrației.

Sursa FOTO – stirisuceava.net

Citește și:

Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european, afirmă că, având în vedere că toate etapele care presupuneau implicarea autorităţilor europene în realizarea spitalelor regionale din…

Ministrul Energiei Virgil Popescu a transmis luni seară, 5 decembrie, că nu va fi introdusă ”nicio taxă”. ”Prin aşa zisa taxă, care de fapt nu există, cei de la USR şi AUR au…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on