Cum arată Transalpina între Novaci și Rânca. Drumarii deszăpezesc carosabilul

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 21:46

596 citiri

Zăpadă pe drumul spre Rânca FOTO: Facebook/ DRDP Craiova

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a anunțat miercuri, 7 decembrie că ninge abundent în zona montană a județului Gorj. Pe Transalpina, între Novaci și Rânca deja se acționează cu utilaje cu lamă și material antiderapant.

”Patru utilaje cu lamă și material antiderapant acționează pe DN 67C, sectorul cuprins între Novaci și Rânca, pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă și asigurarea condițiilor de circulație în siguranță”, a anunțat DRDP Craiova.

Autoritățile îndeamnă la prudență în zonele respective.

”Nu vă deplasați pe în zonele unde se înregistrează ninsori cu autovehiculele nepregătite corespunzător pentru iarnă!”, transmite DRDP.

Transalpina este un drum național din Munții Parâng, în Carpații Meridionali. Este cea mai înaltă șosea din România, având punctul cel mai înalt în Pasul Urdele. Drumul face legătura între orașele Novaci din județul Gorj și Sebeș din județul Alba.

Citește și:

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a explicat miercuri, 7 dcemmbrie, că oficiali austrieci au afirmat că şefi ai unor companii austriece din România s-ar fi plâns de ”presiuni” din partea…

Prim-ministrul Nicolae Ciucă şi cancelarul Austriei, Karl Nehammer, au avut, miercuri seară, o convorbire telefonică privind aderarea României la spaţiul Schengen, potrivit unor surse…

Digi24.ro

Adevarul.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on