Cum s-a răzbunat un tânăr pentru că i-a fost refuzată angajarea la un hotel din Suceava. O victimă, la spital în stare gravă

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 21:32

630 citiri

Un caz grav de agresiune a avut loc marți în parcarea hotelului Bucovina din Suceava.

Un tânăr a intrat cu un cuțit asupra sa în restaurantul de la parterul hotelului și s-a îndreptat amenințător spre angajatele unității. Doi martori, clienți ai restaurantului, au intervenit și i-au cerut socoteală agresorului în parcare.

Agresorul, cu cuțitul asupra sa, l-a lovit de mai multe ori pe unul dintre martori, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Bărbatul înjunghiat a ajuns la UPU Suceava cu șoc hemoragic prezentând plăgi tăiate la nivel cranian, cervical posterior, torace posterior și braț stâng.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, agresorul este un bărbat în vârstă de 23 ani, din Botoșani, care în perioada aprilie-mai 2022 s-a adresat restaurantului pentru a se angaja la bucătăria unității economice, fiind refuzat.

Poliția a mai precizat că s-a constatat preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

”Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri”, a transmis IPJ Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Citește și:

Două autoturisme aparţinând aceluiaşi proprietar au fost incendiate intenţionat de persoane necunoscute, în municipiul Brăila, focul afectând şi o altă maşină, parcată în apropiere….

Felixarium, aquaparc din cadrul hotelului Lotus Therm din Oradea a primit premiul “Best Aquapark 2022” în cadrul Termalia Awards, eveniment cu tradiţie de cinci ani în domeniul wellbeing (n.r….

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on