Cum se pregăteşte municipiul Galați pentru sărbătorile de iarnă

Advertorial

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 16:04

614 citiri

Spectacole, patinoar în aer liber în centrul orașului, carusel, târguri tradiționale, concurs de împodobit brazi între școli, paradă militară, cadouri pentru copii, întâlniri cu Moș Crăciun, precum și numeroase momente artistice. Sunt câteva dintre acțiunile pregătite de Primăria municipiului Galați în diferite locuri din oraș, cu prilejul Sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul spiritual al orașului, a Zilei Naționale a României și a Sărbătorii Crăciunului.

„Aici, la Galați, vom întâmpina așa cum se cuvine sărbătorile, mai ales că pe 30 noiembrie îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul nostru spiritual. Iar gălățenii și toți cei care ne vor vizita orașul în perioada următoare se vor bucura de aceste sărbători și vor rămâne cu amintiri plăcute, mai ales că vom avea și un patinoar chiar în centru, un concurs de îmbodobit brazi ce se va da între şcoli. Acestora li se adaugă spectacole și numeroase manifestări în diferite locuri din oraș, iar cei mai bucuroşi vor fi copiii”, spune primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Primarul orașului Galați FOTO / primăriagalati.ro

Pentru prima dată, centrul municipiului Galați devine „Orășelul lui Moș Crăciun”, iar acum pregătirile sunt în toi. „Orășelul lui Moș Crăciun” va fi destinația perfectă, unde vizitatorii, și cei mici și cei mari, se vor putea bucura de sărbătorile de iarnă într-o atmosferă magică. Vor fi numeroase momente distractive, daruri de sărbători, patinoar în aer liber, gustări tradiționale, colinde, Atelierul lui Moș Crăciun, carusel, concurs de împodobit brazii, jocuri interactive și multe alte surprize. Evenimentul se va desfășura în perioada 30 noiembrie 2022 – 7 ianuarie 2023 în centrul municipiului Galați, în zona Spicu.

Atmosfera festivă va fi completată de concursul pentru împodobirea brazilor de Crăciun, destinat elevilor din școlile şi liceele din municipiul Galaţi.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on