Cum transportă ”Dorel de Sibiu” cu Sandero un produs voluminos cumpărat de la un magazin de bricolaj VIDEO

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 19:40

1002 citiri

Un șofer a fost filmat pe o stradă din Sibiu în timp ce căra într-un autoturism marca Dacia Sandero un produs cumpărat de la un magazin bricolaj, care depășea cu mult lățimea autoturismului.

Clipul video a fost publicat duminică dimineață pe grupul de Facebook Info Trafic Sibiu de către un alt participant la trafic.

Șoferul a deschis geamurile larg și a proptit produsul – care pare a fi un blat de pervaz sau o plintă – pe ambele uși din spate, fără să se gândească la faptul că ar putea răni vreun pieton sau că va avaria o mașină.

Din imagini se poate vedea că, la începutul filmării, șoferul autoturismului proaspăt achiziționat (judecând după numerele roșii) atinge ușor un autoturism parcat pe partea stângă.

Videoclipul a stârnit o serie de reacții pe rețelele de socializare. Oamenii l-au numit ”Dorel de Sibiu” pe șofer, iar alții au crezut, inițial, că ”este o glumă” ce s-a întâmplat, potrivit oradesibiu.ro

Citește și:

Un șofer din Alba a fost foarte aproape de o tragedie după ce în fața mașinii sale i-a apărut un autoturism care a intrat în depășire pe line continuă.
Întâmplarea s-a petrecut pe…

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a declarat sâmbătă, după meciul pierdut la scor, 0-4, cu FC Hermannstadt, că formaţia sa trebuie să revină cu picioarele pe pământ….

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on