Cupa României: Echipele din Grupa A care merg în sferturi. Dinamo a condus cu 3-0, dar nu a câștigat

Ultima etapă a grupelor Cupei României a debutat marți cu trei partide, în urma cărora s-au decis echipele din Grupa A calificate în sferturile competiției, pentru prima dată în noul format.

Sepsi Sfântu Gheorghe și U Craiova 1948, în sferturile Cupei României

Sepsi a învins categoric pe FC Voluntari și a terminat pe prima poziție a Grupei A. Ocupanta poziției secunde, U Craiova 1948 a învins în deplasare Petrolul Ploiești și a obținut calificarea în următoarea fază.

Petrolul Ploiești – U Craiova 1948 0-1, în Grupa A a Cupei României

Singurul gol al partidei a fost marcat de Gabi Iancu, în minutul 81, în urma unui șut deviat. Petrolul termină grupa pe ultimul loc, cu un singur punct acumulat.

Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Voluntari 4-0, în Grupa A a Cupei României

Sepsi a făcut intrucție cu FC Voluntari, reușind un recital de goluri. Bălașa a deschis scorul în minutul 14, iar Varga a făcut 2-0 trei minute mai târziu.

În repriza secundă, același Varga în minutul 62 și Safranko în minutul 84, au adus victoria echipei lui Cristiano Bergodi.

Unirea Slobozia – Dinamo 3-3, în Grupa A a Cupei României

Dinamo a început excelent meciul cu Slobozia, marcând de trei ori în prima jumătate de oră, prin Ghezali (17), Amzăr (24) și Roșu (30). Dinamovistul Bena a văzut cartonașul roșu în minutul 37, iar ialomițenii au revenit în joc.

Toma în minutul 39 din penalti, Rus în minutul 50 și Ibrain în minutul 68, au egalat pentru Unirea Slobozia.

În final, dinamoviștii au mai primit două cartonașe roșii, Alexandru Pop în minutul 75 și Amzăr în minutul 91, au fost trimiși mai repede la cabine.

 » Aflați mai multe informații aici.