Curtea de Conturi, cuibușorul PSD: penali și suspecți conduși de un subofițer de miliție din echipa Dragnea

Curtea de Conturi este, de foarte mulți ani, cuibușorul PSD: din ea fac parte penali și suspecți în dosare de mare corupție, ei fiind conduși de un subofițer de miliție din echipa Dragnea, Mihai Busuioc. În 2017, PSD a schimbat legea pentru ca Nicolae Bădălău să poată fi plasat în această instituție.Mai mult, la momentul numirii sale la Curtea de Conturi, se știa că Bădălău este penal.

În 2017, PSD a modificat legea de funcționare a Curții de Conturi astfel încât să poată ocupa o funcție și inginerii, senatorul Bădălău fiind de profesie inginer.

Angajații Curții de Conturi au pensie specială, anul trecut media acesteia fiind de 8.472 lei net.

Iată ce scrie în dosarul din 1988 de la Judecătoria Bolintin Vale: „În ziua de 13.01.1988, inculpatul Bădălău Niculae, subinginer la ICAPA Giurgiu, profitând de neatenţia muncitorilor din cadrul Bazei de recepţie Malu Spart, care serveau masa de prânz, a sustras patru saci de grâu în greutate de 12 duble dintr-un pătul pe care i-a transportat la locuinţa inculpatului Gheorghe Dumitru cu autoturismul Dacia 1300 nr. 3-B-6440 proprietatea sorei sale, vânzându-l acestuia cu suma de 1.200 lei”.

Inculpatul și-a recunoscut fapta și a regretat-o, fiind condamnat la un an de închisoare. O amnistie a regimului Ceaușescu i-a șters însă cazierul judiciar. Citeşte mai mult pe defapt.ro

 » Aflați mai multe informații aici.