Daea: Tot timpul fac balet cu mintea. Nu obosesc, eu sunt ca panoul fotovoltaic

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că tot timpul face balet cu mintea, pentru că “o are” la el.

Ministrul a adăugat că nu obosește, deoarece este ca „panoul fotovoltaic”, se încarcă de la soare, iar noaptea are energie de peste zi, relatează news.ro.

Petre Daea a fost întrebat ce preferă să mănânce de sărbători cu familia.

CITEȘTE ȘI FOTO India va deveni în 2023 cea mai populată țară a lumii, depășind China

„Ce fac românii. Preferințele mele sunt legate de ce fac acești români minunați, indiferent unde mă aflu. Dacă faci o sarma, mâncăm o sarma. Dacă faci o răcitură, mâncăm o răcitură. Dacă este o carne pe gratăr, dacă este una la ceaun, mâncăm. Cum să nu mănânci?”, a explicat ministrul Agriculturii, la Antena 3.

El a precizat că știe să gătească, însă nu are timp.

„Știu să gătesc, dar nu am timp. Eu de toate fac pentru că am învățat de la muma. Mă lăsa acasă să nu mor de foame. Găseam și lemne să aprind focul, scoteam și apa din fântână să fac mămăliga, găseam și făina să o învârtesc, găseam și lingura de lemn să nu se prindă și știam să fac. Singur te înveți. Te învață nevoia și te învață dorința de a trăi și a fi bine. Eu am avut și nevoie pentru că eram copil sărac. Am avut și dorința de a fi bine, am avut și plăcerea de a face, am avut și dragoste de frați, dragoste față de părinți, într-un cuvânt am făcut ceea ce trebuia și sunt foarte, foarte mulțumit”, a povestit Daea.

CITEȘTE ȘI Concertele din 2023 în România – Depeche Mode, Robbie Williams sau Sam Smith

Acesta a mai fost întrebat dacă nu îl sună soția să vină acasă mai devreme.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on