Daily Mail: Fostul model Playboy Carla Howe susține că Andrew Tate a încercat să o atragă în ”ascunzătoarea lui românească” ⋆ Universul.net

Carla Howe, fost model Playboy, le-a povestit prietenilor cum Andrew Tate a încercat să o atragă în ascunzătoarea lui românească, scrie Daily Mail.

Carla Howe, în vârstă de 32 de ani, a spus că a fost șocată și că simte că a fost norocoasă că a scăpat, după ce Andrew Tate a fost arestat împreună cu fratele său și, ulterior, cu alți doi în legătură cu presupusul trafic de persoane și viol.

Carla a rămas „îngrozită”, după ce au apărut detalii șocante din ancheta procurorilor români care anchetează patru suspecți pentru că ar fi ținut  șase femei în „arest la domiciliu, 24/7, ca prizoniere”.

Procurorii din România spun că frații ar fi recrutat femeile pe platformele de socializare și le-au convins să călătorească în ”vizuina” sa secretă de 600.000 de lire sterline din București, pretinzând în mod fals că este îndrăgostit de ele.

Femeile – inclusiv un cetățean american – ar fi fost reținute la proprietate, iar angajații le-au urmărit fiecare mișcare, înainte de a fi forțate să participe la videoclipuri pornografice online, scrie sursa citată.

Howe le-a mărturisit prietenilor că ea crede că ar fi fost una dintre victimele vizate, deoarece tactica lui Andrew avea o asemănare înfricoșătoare cu modul în care procurorii români susțin că Tate și fratele său au încercat să stabilească o relație cu victimele.

Ea le-a spus prietenilor: „A vrut să plec în România și am fost tentată. Mă face să mă gândesc acum cum ar fi putut să evolueze situația. Probabil că aș fi ajuns să nu mai ies niciodată din casă.

*Complimente și mesaje romantice

Carla Howe a mărturisit cum Tate a copleșit-o cu complimente și cu mesaje romantice, după ce au început să discute online,

 » Aflați mai multe informații aici.