De ce a câștigat Anamaria Reghecampf prima parte a procesului de 350.000 de euro cu fotbalistul Dennis Man

Joi, 08 Decembrie 2022, ora 03:40

823 citiri

Curtea de Apel București are pe rol un proces în care Anamaria Reghecampf îi cere fotbalistului Dennis Man daune de 350.000 de euro. În primă instanță, procesul a fost câștigat de impresară. Ziare.com a studiat motivarea judecătorilor.

Printr-un proces deschis al Tribunalul Ilfov, impresara Anamaria Reghecampf l-a dat în judecată pe fotbalistul Dennis Man, cerându-i daune de 350.000 de euro pentru că, deși se afla sub contract exclusiv cu ea, s-a transferat la Parma prin intermediul fraților Becali.

În procesul de la Tribunalul Ilfov, Anamaria Reghecampf a arătat că în septembrie 2016 a încheiat cu Dennis Man un contract de reprezentare valabil pentru o perioadă de 60 de luni. Potrivit contractului, părțile au convenit ca drepturile de reprezentare să fie acordate în exclusivitate „Prodancei”.

Prin contract, Dennis Man s-a obligat:

  1. să nu semneze în perioada 04.09.2016-04.09.2021 contracte similare cu alți agenți, chiar dacă nu sunt urmate de transferuri sau legitimări la alte cluburi;
  2. să nu poarte negocieri pe cont propriu sau prin alți agenți, cu alte cluburi legate de eventuale transferuri sau legitimări ale clientului la aceste cluburi;
  3. să nu încheie contracte cu alte cluburi în absența agentului.
  4. Una dintre clauze stabile și sancțiunea aplicată în cazul nerespectării clauzei de exclusivitate: 350.000 de euro.

În instanță, Anamaria Reghecampf a arătat că în ianuarie 2021, „în timp ce purta negocieri pentru pârât cu mai multe cluburi de fotbal pentru realizarea unui transfer printre care și Parma Calcio 1913, a aflat prin intermediul presei scrise si audiovizuale, că pârâtul se angajase în negocieri cu unul dintre aceste cluburi, anume Parma Calcio 1913 prin intermediul unui alt agent”.

„A fost monosilabic și a evitat dialogul”

„Prodanca” a mai arătat că „a încercat să îl consilieze cu privire la această situaţie,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on