România încasează, în mod nedrept, lovitura după lovitură, șirul umilințelor fiind departe de a se încheia! Să fie adevărat că multinaționalele austriece sunt mai puternice decât guvernul României? Cine conduce România? Umilința adusă țării noastre prin eșecul Schengen rămâne în agenda Europei? Cum se explică faptul că Austria deține circa 4 milioane de hectare de pădure în România? Cum au ajuns austriecii să controleze petrolul României? Ce s-ar întâmpla dacă austriecii ar începe să vorbească despre șpăgile plătite pentru afaceri și comisioanele pentru PETROM? Cine sunt adevărații complici?
În 2021, Austria a înregistrat un profit de 7,3 miliarde de euro, având investiții în România de peste 12 miliarde de euro, OMV-PETROM, Red Bull, BCR-Erste Bank, Holzindustrie Schweighofer, azi HS Timber Productions SRL, Kronospan, Raiffeisen Bank, alături de alte 7.500 de firme cu capital austriac. Cât primește România de la masa celor puternici?
În aceste condiții, cum a fost posibil ca “relațiile bilaterale dintre România și Austria să fie întoarse la 180 grade”, potrivit premierului Nicolae Ciucă? Ce rol a revenit Rusiei în reconfigurarea relațiilor? Să fie adevărat că Rusia nu doarme când este vorba de propriile interese?
Alianțele destabilizează Europa?
Cine a dorit să țină seama de rapoartele serviciilor secrete cu privire la “jocurile de putere” derulate de Rusia? Războiul clasic este înlocuit de războiul economic! Întâmplător să fie faptul ca Wolfgang Schüssel, cancelarul Austriei, a devenit membru în consiliul director al Lukoil, iar Karl Nehammer, șeful guvernului austriac, l-a vizitat la Kremlin pe Vladimir Putin, după începerea războiului în Ucraina?
Cine controlează Europa? Austria este una dintre puținele țări care nu a încetat niciun moment afacerile derulate cu Rusia.
Analiza de intelligence rămâne un instrument puternic, dar fără puterea de a-i trezi din somn pe cei care ar trebui să poarte răspunderea pentru viitorul nostru!
» Aflați mai multe informații aici.