Delgaz Grid caută asigurător pentru sănătatea celor aproape 5.500 de angajați. Polița a fost estimată la peste 20 milioane de lei

Delgaz Grid, compania de distribuție de electricitate și gaze naturale a grupului E.ON România, a inițiat o licitație pentru servicii de asigurări medicale private aferente celor 5.492 de angajați ai firmei. Procedura de atribuire a fost estimată la 20,1 milioane de lei pentru următorii 3 ani.

Ofertele vor fi deschise în a doua parte a lunii ianuarie 2023.

În prezent, serviciile de asigurare sunt furnizate Delgaz Grid de Omniasig VIG. Mai multe detalii AICI.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Poșta a ales Eximbank pentru un credit pe termen lung de 200 milioane de lei, o premieră pentru companie

Potrivit datelor Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), asigurările de sănătate au cumulat la finele primelor nouă luni ale acestui an prime subscrise de aproximativ 509 milioane de lei, în creștere cu aproximativ 33% față de aceeași perioadă a anului 2021. Mai multe detalii AICI.

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o rețea de gaze naturale de peste 23.000 km în 20 de județe din partea de Nord și de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț și Bacău) și o rețea de electricitate de aproape 81.900 km în șase județe din Moldova: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

În 2021, compania a raportat un business de 1,612 miliarde de lei și o pierdere de 66,13 milioane de lei.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on