Depășire kamikaze pe linia continuă. Șoferul a revenit în ultimul moment pe banda sa VIDEO

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 10:12

89 citiri

Șoferul care a depășit pe linie continuă a revenit în ultimul moment pe banda sa

Un șofer din Alba a fost foarte aproape de o tragedie după ce în fața mașinii sale i-a apărut un autoturism care a intrat în depășire pe line continuă.

Întâmplarea s-a petrecut pe DN74, în zona localității Meteș, momentul fiind surprins de camera de bord a șoferului. Acesta spune că a evitat accidentul doar prin faptul că a avut atenție sporită și că a respectat viteza legală.

”Inconștiență fără margini!!! Un sofer, cel mai probabil adormit încă, la primele ore ale dimineţii, în localitatea Meteş din Alba, intră in depăşirea unui camion pe linie continuă, într-un loc fără vizibilitate şi îmi apare brusc în faţa maşinii mele.

Doar faptul ca am respectat viteza legală în localitate si atentia sporită m-au ajutat să evit un accident, poate chiar o tragedie. De data asta a avut noroc, am avut noroc. Probabil altădată nu va mai fi la fel de norocos, cine stie… Drumuri bune tuturor!”, a transmis șoferul din Alba.

Citește și:

Recent, magistrații din Alba au cerut confiscarea a două grenade, una ofensivă și una defensivă, găsite întâmplător la Sebeș și la Ighiu, în două cazuri diferite.
Două dosare de…

O femeie de 37 de ani, din Alba Iulia este cercetată pentru distrugere după o ceartă cu concubinul. Fapta s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, iar totul a pornit de la un conflict cu…

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on