Deputatul AUR care şi-ar fi bătut soţia a şters postarea incriminatoare: “Vezi-ţi de curvele tale!”

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focşa, acuzat că şi-a bătut soţia, a şters de pe Facebook postarea în care explica varianta sa cu privire la cele întâmplate. În acea postare, el susţinea că nu a lovit-o pe aceasta, ci doar a luat-o cu mâna de după gât şi a tras-o cu fruntea spre fruntea lui, iar ulterior, în timpul unei alte ”busculade”, ea ar fi fost ”atinsă şi de uşa camerei”.Postarea de vineri în care Dumitru Viorel Focşa prezenta varianta sa privind acuzaţiile care i se aduc că şi-a bătut soţia a fost ştearsă de pe Facebook.

În acel text, el susţinea că nu a ridicat mâna să îşi lovească soţia, ci a luat-o de după gât şi i-a strigat în faţă că nu mai rezistă şi a tras-o cu fruntea ei către fruntea lui. El afirma că soţia a fugit spre telefonul din dormitor, strigând că sună la 112, dar acolo a mai fost o ”busculadă” şi ”a fost atinsă şi de uşa camerei” şi atunci a văzut că-i sângerează nasul. Focşa spunea că, dacă conducerea AUR îi va cere să-şi dea demisia din Parlamentul României, o va face spre binele colegilor săi şi al românilor care cred în AUR.

El arăta că vrea să aducă lămuriri privind incidentul ”pentru a scuti pe mulţi care trăiesc din titluri de scandal în presă, de osteneală, dar şi pentru a le potoli setea de diversiune”.

”Da, de când am intrat în politică, viaţa noastră în familie s-a schimbat covârşitor de mult. Timpul cu familia nu-l mai pot aloca ca atunci când reveneam dupa 2-3 luni de contract pe mare şi stăteam zi de zi acasă 2-3 luni. Da, suntem fiecare la a doua căsătorie din 2010. Atât eu cât şi soţia, avem câte un băiat. Al meu,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on