Dezvăluiri teribile din timpul capturării autorului dublei crime din Bran: A acceptat să spună psalmii în sincron cu negociatorul VIDEO

Daniel Pepene este principalul suspect al dublei crime din comuna brașoveană Bran. Este vărul celor doi soți, Nicu (38 de ani) și Alexandra (32 de ani) Pepene, cu care se afla în dușmănie de o bună perioadă de timp din cauza unor neînțelegeri legate de hotarul dintre proprietăți.

Asta se știa în comunitate, iar informația a fost suficientă pentru depistarea criminalului într-un timp record: patru ore.

Dincolo de acest conflict lumesc, care ar fi dus în cele din urmă la moartea dramatică a celor doi tineri, se află o adevărată discordie augumentată de simptomele specifice bolii de care suferea bărbatul acuzat acum de omor. Daniel era suferind și se afla în tratament pentru o afecțiune medicală serioasă.

A fost internat într-un spital de specialitate și chiar a încercat să-și găsească alinare la mănăstirea Buciumeni. Își pierduse mama, o femeie religioasă, în urmă cu șapte ani, iar de atunci n-ar mai fi avut liniște. Și el era credincios, doar că boala de care suferea i-a afectat judecata și l-a aruncat într-un delir religios cu final tragic.

Odată ce criminaliștii din Brașov au reușit să-l identifice ca posibil suspect al dublei crime, la Bran au ajuns specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică (INC) din București. Un negociator cu mare experiență, însoțit de echipa de polițiști de la Serviciul de Acțiuni Speciale Brașov (mascații), a intrat în casa unde se ascundea Daniel. La acel moment nu era o certitudine că bărbatul este autorul crimei, dar existau informații că ar putea fi.

1. Câinele de urmă, Bata, nu se mai dădea dus din fața casei unde locuia Daniel, indiciu valoros pentru anchetatorii implicați în cercetarea la fața locului

2. Un criminalist de la IPJ Brașov obținuse deja informația că Daniel se afla în conflict cu victimele și,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on