Dîncu: Dragnea e un mincinos. Orice preşedinte s-a supărat pe PSD nu a reuşit să înfrângă după aceea ⋆ Universul.net

INQUAM/George Călin

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a răspuns duminică, în emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, mai multor acuzaţii ale lui Liviu Dragnea la adresa sa, numindu-l ”mincinos” pe fostul lider social-democrat, iar în ceea ce priveşte partidul Alianţa pentru Patrie, sprijinit de acesta, a ţinut să sublinieze că ”„orice preşedinte s-a supărat pe PSD nu a reuşit să înfrângă după aceea” şi nici Dragnea nu va reuşi, transmite News.ro.

Întrebat cum comentează afirmaţiile fostului preşedinte al PSD Liviu Dragnea conform cărora l-ar fi ameninţat că nu apucă în libertate Crăciunul, preşedintele Consiliului Naţional al PSD a răspuns că nu a vorbit cu Dragnea de trei ani şi că nu vorbeşte ce a „ trăit” în „prietenia” sa cu Dragnea. Dîncu a precizat că „este nedemn” din partea lui Dragnea să vorbească astfel despre el.

„Nu aş vrea, prin ceea ce spun eu – care nu este cel mai confortabil pentru el – în niciun fel să-i afectez libertatea sau fericirea lui de a face o nouă politică. Dar vreau să spun: nu am vorbit cu Liviu Dragnea de trei ani, cât a fost el plecat, de când s-a întors. Deci este un mincinos, nu numai aici, în această temă, ci în tot ce a spus despre mine. A inversat lucrurile, a schimbat motivaţiile. Nu am vorbit niciodată cu el despre funcţia de premier, eu”, a declarat Vasile Dîncu la Prima TV.

În privinţa numirii actualului director al Serviciului de Informaţii Externe, Gabriel Vlase, despre care spune că a fost numit „peste voia lui Liviu Dragnea”, Vasile Dîncu a povestit că Dragnea a vrut la acel moment să transmită public informaţia conform căreia PSD îl susţinea pe Dîncu pentru acest post, el opunându-se acestui demers.

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu şeful unui serviciu de informaţii.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on