Directorul TVR Craiova i-a luat un interviu fără întrebări Olguței Vasilescu. Ziaristul: „Este spectaculos! Eu vă mărturisesc că mie îmi plac trandafirii. Iar arcadele sunt senzaționale…”

Pe post de retrospectivă a anului trecut, studioul teritorial TVR Craiova a difuzat un interviu de 55 de minute cu primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în cadrul emisiunii „Actual Regional”. 

Realizatorul interviului este Tiberius Mușuroi, coordonator cu atribuții de director al Studioului TVR Craiova și fost membru supleant în precedentul C.A. al TVR din partea PSD.

Interviul este o mostră de incompetență, de PR politic, de servitudine, de obediență, de pupincurism practicat cu nonșalanță. 

Tiberius Mușuroi n-a deranjat-o cu întrebări pe Lia Olguța Vasilescu. A lăsat-o să vorbească în voie, de parcă ar fi fost un advertorial sau o discuție de familie. Prestația jurnalistului a fost jalnică. Avem de-a face cu un tip de activist de partid, deghizat în jurnalist, care nu se deosebește cu nimic de foștii jurnaliști ai Televiziunii Române de pe vremea lui Ceaușescu.

Lia Olguța Vasilescu, în studioul regional al TVR | Foto: captură tvr-craiova.ro

Recomandări

Românii, pe locul 3 în topul traficanților care duc migranți în Austria, arată un raport al poliției austriece

„Sunt sute de mii de oameni care vin să vadă ceea ce s-a realizat aici, la Craiova”

Iată cum începe interviul:

Tiberius Mușuroi: Astăzi, la ultima ediție a emisiunii „Actual Regional”, modificăm puțin formatul… Am venit la Primăria Craiova, un oraș care este tot mai viu, o destinație turistică cel puțin de weekend. Sunt sute de mii de oameni care vin să vadă ceea ce s-a realizat aici, la Craiova. Invitatul meu de astăzi este doamna primar Lia Olguța Vasilescu. Doamna primar, săru mâna, mulțumesc pentru că ne-ați primit aici, în casa dumneavoastră…

Craiova a devenit o destinație turistică? Care sunt argumentele? Pe ce se bazează moderatorul când afirmă că „sute de mii de oameni vin să vadă ce s-a realizat aici…”?

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on