Directorul unei firme din Vaslui, reținut după ce a lovit intenționat cu mașina mai multe oi și capre. Ce l-a înfuriat pe bărbat

Marti, 10 Ianuarie 2023, ora 17:11

831 citiri

Directorul unei firme este cercetat de poliţiştii din Vaslui după ce a lovit intenţionat cu maşina mai multe oi şi capre.

Bărbatul a acționat astfel după ce animalele intraseră pe un teren agricol deţinut de societatea comercială pe care o conduce.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a transmis marţi, 10 ianuarie, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Biroului Protecţia Animalelor Vaslui cercetează un bărbat, bănuit de comiterea infracţiunilor de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept şi rănirea cu intenţie a animalelor.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, la data de 3 ianuarie 2023, la ora 09.45, persoana cercetată, bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Sălcioara, comuna Banca, judeţul Vaslui, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, înmatriculat în municipiul Bucureşti, ar fi urmărit şi acroşat mai multe ovine şi o capră, ce ar fi pătruns şi păşunat pe un teren agricol, aflat în extravilanul localităţii Zorleni, deţinut de către o societate comercială, la care persoana cercetată deţine calitatea de director”, a transmis IPJ Vaslui.

În urma impactului o oaie a murit, iar trei capre şi o oaie au fost rănite.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citește și:

Un șofer a fost surprins în București în timp ce se comporta ca un pieton, cu toate că se afla la volan, în timp ce traversa cu mașina două treceri și un trotuar din centrul…

O femeie în vârstă de 50 de ani a ajuns luni,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on