Doi brazi au căzut din senin pe un drum din Cluj. Circulația a fost blocată zeci de minute

Luni, 12 Decembrie 2022, ora 00:07

365 citiri

Jandarmul taie un copac căzut pe carosabil FOTO: jandarmeria Română

Doi brazi au căzut pe un drum din județul Cluj duminică după amiază, 11 decembrie, blocând traficul zeci de minute. Jandarmii și pădurarii au intervenit pentru degajarea copacilor de pe carosabil

”Chiar dacă în unele zone montane ale județului Cluj nu este zăpadă sau gheață, pericolul poate pândi de oriunde.

În această după-amiază, în timp ce se deplasau la o acțiune comună cu lucrătorii din partea Ocolului Silvic Gilău, pe drumul județean 107P (drumul către Tarnița), colegii noștri de la Postul de Jandarmi Montan Gilău au intervenit pentru eliberarea drumului de cei 2 copaci din specia rășinos care au căzut perpendicular peste drum.

Când au ajuns acolo erau aprox. 20 de mașini așteptând în coloană pentru a trece. Jandarmii montani nu au stat pe gânduri și au intervenit imediat cu motofierăstrăul din dotare. În scurt timp li s-au alăturat mai multe persoane binevoitoare cu încă un motofierăstrău. În 10 minute de la intervenție drumul a fost eliberat”, a transmis Jandarmeria Română.

Citește și:

Bucureștiul, Clujul, Timișoara, sunt considerate pe lângă cel mai dezvoltate economic din țară și cele mai mari. Se pare însă că un oraș din România ar fi mai mare decât cele trei la…

Primarul Emil Boc și-a pierdut răbdarea sub tirul întrebărilor privind prețurile exagerate de la Târgul de Crăciun din Cluj.
Mulți vizitatori ai târgului s-ar fi plâns că evenimentul…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on