Doi părinți s-au luat la bătaie în fața unei școli, sub ochii elevilor. Discuția în contradictoriu care a degenerat în violență VIDEO

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 15:22

1655 citiri

Doi părinți s-au luat la bătaie în fața unei școli din din comuna Botoşana, județul Suceava, sub ochii elevilor, miercuri, 11 ianuarie.

Cei doi Și-au împărțit pumni din cauza unei învățătoare, iar martori au fost elevii care tocmai ieșiseră de la ore.

Conform martorilor, unul dintre ei a inițiat mai multe scandaluri, încercând să-și impună punctul de vedere prin violențe. Altercația ar fi izbucnit de la o serie de neînțelegeri legate de școală, scrie monitorulsv.ro.

Conform primarului din Botoșana, Ioan Ghiață, scandalul ar fi mai degrabă între părinții nemulțumiți de o învățătoare. S-au format două tabere destul de virulente, iar de la discuții contradictorii s-ar fi ajuns la violențe.

Inițial nu a existat nici o plângere, dar polițiștii au început să se intereseze de caz și să solicite imagini video de la primărie, pentru a documenta cazul.

Citește și:

Călătorii dintr-un autobuz din Suceava au rămas blocaţi zeci de minute în interiorul autovehiculului de transport în comun marți, 10 ianuarie, în miezul zilei.
Şoferul a coborât pentru…

Tânărul împușcat de un polițist în urma unei urmăriri la Moldovița a murit marți dimineață, 10 ianuarie, în Spitalul Județean Suceava.
Florin Negură a ajuns sâmbătă noapte la…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on