Doi tineri și unchiul lor, morți după ce s-au izbit cu viteză într-un autocar

Doi tineri de 20 și 21 de ani și un bărbat în vârstă de 40 de ani, toți din Pojorâta, și-au pierdut viața în groaznicul accident petrecut duminică seară pe DN 17C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli, în județul Bistrița-Năsăud.Conform Mesager 24, care a relatat în exclusivitate detalii de anchetă, în accident au decedat Robert Cehren (șoferul mașinii – 21 de ani), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și unchiul lui Robert (40 de ani). Singurul supraviețuitor din autoturism este Daniel Rusu, în vârstă de 21 de ani.

Tinerii erau studenți la Cluj-Napoca, iar unchiul lui Robert mergea și el spre Cluj pentru a prinde avionul spre Italia, unde acesta era stabilit. Se pare că aceștia au plecat spre Cluj virând pe DN 18, spre Borșa.

În autocarul care venea dinspre Cluj și mergea spre Sighet erau 38 de oameni care, din fericire, nu au avut de suferit.

Din primele date de anchetă rezultă că mașina înmatriculată în județul Suceava circula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, într-un autocar care se deplasa spre Sighet. Din impact, autoturismul a fost aruncat în râul Sălăuța. Martorii au remarcat prezența de spirit a șoferului de autocar. Acesta a tras tare dreapta de volan și a frânat, reușind să oprească autocarul. Dacă autocarul s-ar fi răsturnat cu cei 37 de pasageri, tragedia de la Telciu putea fi chiar și mai mare.

Mai mult, pe Monitorul de Suceava

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on