Dolj: Bărbat arestat preventiv pentru ultraj împotriva unor poliţişti

2022-12-07 12:04:25Nr afisăriModifică dimensiunea fontului:Un bărbat de 48 de ani, din comuna Bulzeşti, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, după ce a ameninţat şi a aruncat cu diverse obiecte în poliţiştii care au intervenit într-un conflict pe care acesta l-a avut cu soţia, în care femeia a fost agresată.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, un bărbat din comuna Dobreţu, judeţul Olt, a sesizat poliţiştii Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Pieleşti cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ. Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, după ce ar fi fost agresaţi fizic de bărbat.

“Poliţiştii le-au aplicat celor doi formularul de evaluare al riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, ocazie cu care s-a constatat faptul că există un risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu, faţă de bărbat, pentru o perioadă de 5 zile. Cu ocazia deplasării la locuinţa comună, pentru punerea în aplicare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, bărbatul a refuzat să părăsească locuinţa, a adresat ameninţări cu acte de violenţă organelor de poliţie, ulterior aruncând cu pietre către aceştia. Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat, poliţiştii executând un foc de avertisment”, precizează informarea IPJ Dolj.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore,

 » Aflați mai multe informații aici.