Două persoane s-au intoxicat cu vapori de diluant, în Satu Mare. Erau într-un turn de 25 de metri înălțime

Sambata, 26 Noiembrie 2022, ora 14:18

409 citiri

Două persoane s-au intoxicat, sâmbătă, cu vapori de diluant în timp ce efectuau lucrări la un turn de apă aflat la o înălţime de 25 de metri, pompierii sătmăreni fiind solicitaţi pentru scoaterea acestora, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare.

UPDATE 14.45

Cele două victime au fost extrase, ambele sunt conștiente, dar în stare de șoc. Muncitorii au vârste cuprinse între 35 și 40 de ani.

Știrea inițială

Potrivit sursei citate, pompierii au fost solicitaţi printr-un apel la 112 să intervină la o persoană de sex masculin aflată la o înălţime de aproximativ 25 m, care în urma unei acţiuni de întreţinere la turnul de apă, din localitatea Decebal, s-a intoxicat cu vapori de diluant.

La faţa locului s-au deplasat forţele militare cu o autoscară şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţa Satu Mare.

Pompierii au găsit două victime în stare conştientă, cărora li se administrează oxigen, desfăşurându-se în acelaşi timp acţiuni în vederea scoaterii acestora din bazin.

Citește și:

Parlamentarii români câștigă lună de lună aproximativ 10.000 de euro sub formă de indemnizație și sume forfetare. Conform unor calcule realizate de Ziare.com, pe cap de locuitor, țara…

Fostul ministru al Apărării Vasile Dîncu afirmă că, în prezent, liderul PSD Marcel Ciolacu este varianta potrivită de candidat al partidului pentru prezidențialele din 2024, deși acesta…

 » Aflați mai multe informații aici.