Drama unei tinere de 16 ani, care s-a sinucis din dragoste. Mesajul lăsat în biletul de adio

Sambata, 14 Mai 2022, ora 20:34

0 citiri

O adolescentă de doar 16 ani, din Vaslui, s-a sinucis spânzurându-se. Din primele informații, motivul a fost o poveste de dragoste.

”Pe 13 mai, ora 06.05, IPJ Vaslui a fost sesizat, prin 112, despre faptul că o persoană de sex feminin, în vârstă de 16 ani, a fost gasită spânzurată într-o clădire dezafectată, situată la aproximativ 250 metri față de Halta CFR Gara Banca. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Fata și-a explicat gestul într-un bilet de adio, în care a scris că era îndrăgostită de un băiat din sat, dar că nu puteau fi împreună pentru că familiile lor nu se întelegeau.

Adolescenta era crescută de bunica din partea tatălui, care era plecat în străinătate. Mama fetei a abandonat-o când avea doar un an, potrivit PRO TV.

Citeste si:

Tânăra mamă din Timișoara care a sărit pe 3 mai de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a fost internată într-o clinică de…

Momentele dinaintea deciziei dramatice luate de tânăra mamă din Timișoara care a sărit pe 3 mai de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, un băiețel și o fetiță, de 3 și…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on