Dune – 40 de milioane de dolari în weekendul de lansare VIDEO

Lungmetrajul „Dune” (Warner Bros.), regizat de Denis Villeneuve, cu Timothée Chalamet și Rebecca Ferguson în distribuție, a avut încasări de 40,1 milioane de dolari la box office-ul nord-american după ce a rulat în 4.125 de cinematografe.

„Dune”, adaptare pentru ecran a romanului SF scris de Frank Herbert, a avut un debut respectabil la box office în condițiile pandemiei. Filmul a debutat simultan la HBO Max, fapt care ar fi contribuit la scăderea vânzării de bilete în cinematografe, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Filmul horror „Halloween Kills” (Universal), cu Jamie Lee Curtis în rol principal, a coborât pe locul doi în clasament, în al doilea weekend de la lansare, înregistrând 14,5 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. În total, filmul a avut încasări de 73,1 milioane de dolari.

„No Time to Die”, al 25-lea lungmetraj din seria „James Bond”, a coborât două locuri în clasamentul nord-american. În al treilea weekend, producția MGM a avut 11,8 milioane de dolari. Ultimul film cu Daniel Craig în rolul Agentului 007 îi are în distribuție pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw și Christoph Waltz. La nivel mondial, filmul a strâns 350 de milioane de dolari.

„Venom: Let There Be Carnage” (Sony) s-a clasat pe poziția a patra, în coborâre trei locuri, după ce de vineri până duminică a acumulat încasări de 9,1 milioane de dolari.

Animația „Ron’s Gone Wrong” (Fox) a debutat pe locul cinci în clasamentul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari.

Animația „The Addams Family 2” (United Artist Releasing), un roadmovie exotic cu aventuri stranii și umor bizar, a pierdut patru locuri, clasându-se pe șase, după ce, în al patrulea weekend de la lansare,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on