După lucrări de renovare care au costat 12 milioane de euro, în Pasajul Unirii plouă. Explicația Primăriei VIDEO

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 22:49

1440 citiri

Pasajul Unirii din centrul Bucureștiului are o nouă problemă, după accidentele care s-au produs în urma lucrărilor de renovare.

Miercuri, 11 ianuarie, jurnalistul Vitalie Cojocari a semnalat faptul că în pasaj plouă. În vide-ul postat se vede cum cum picăturile de apă curg din tavan, printre corpurile de iluminat.

Potrivit jurnalistului, Primăria a susținut că ”este de la compania de apă. Reprezentanții Apa Nova susțin că nu au nicio avarie în zonă. Cerc închis”, a scris el.

Explicațiile Primăriei

Contactați de Libertatea, reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au spus că problema a apărut din cauza unei avarii la unul dintre canivouri, acele structuri din beton, un fel de casete, care protejează conductele de apă și alte sisteme de utilități.

”A fost o acumulare de apă, însă problema a fost remediată. În momentul în care vor începe lucrările la planșeu, ele vor fi înlocuite cu unele noi, ca să nu mai existe niciun risc”, au declarat reprezentanții instituției.

Pasajul Unirii a fost redeschis în 4 septembrie, după lucrări de reabilitare care au durat două luni și jumătate și au costat 60 de milioane de lei. De atunci, au avut loc mai multe accidente, fie din cauza limitatorului de înălțime, fie pentru că mașinile au rămas blocate în interior.

Citește și:

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Constantin Mituleţu-Buică a demisionat din funcție ca urmare a controverselor după sesizarea Agenției Naționale de Integritate. Cu…

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a vorbit miercuri, 11 ianuarie, despre schimbările care ar putea avea loc după rotativa din mai a premierilor.
Ministrul…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on