Elon Musk: Aș putea face o alternativă la iPhone și Android

scris astăzi, 12:14

Noul proprietar Twitter spune că, eventual, ar putea chiar să dezvolte un smartphone care să reprezinte o alternativă la cele două platforme care domină în prezent piața.

Ce va face Elon Musk când și dacă Twitter va fi exclus din magazinele de aplicații din cauza noilor politici, devenite mult mai permisive de când Musk este la conducere – a fost teoria pe marginea căreia s-a discutat mult pe Twitter în ultimele zile.

La această întrebare, unii dintre utilizatori au sugerat că, în această eventualitate, Musk ar trebui să-și construiască propriul smartphone, cu propriul ecosistem și magazin de aplicații unde să fie găzduit Twitter.

CITEȘTE ȘI Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greșeală gravă”, afirmă Elon Musk

Elon Musk însuși nu a evitat să răspundă pe acest subiect și spus că speră să nu se ajungă acolo, însă, da, dacă va fi cazul, ar construi o alternativă la iPhone și la Android.

Stilul în care Elon Musk conduce Twitter a stârnit nemulțumirea multora. Acesta nu mai vrea ca utilizatorii să fie blocați pentru diversele discursuri. Anterior, discursurile care încurajau ura, de exemplu, contraveneau regulilor rețelei sociale.

Chiar recent, Musk a anunțat că vor fi reprimiți în cadrul rețelei sociale toți cei blocați anterior, cu excepția cazurilor în care au fost săvârșite infracțiuni sau s-a făcut „spam flagrant”.

Ideea construirii unui nou ecosistem mobil de Elon Musk, în situația în care mulți alții, inclusiv Microsoft, au eșuat în a concura cu Apple și Google, pare în acest moment de domeniul fantasticului. Pe de altă parte, și cumpărarea Twitter a părut o glumă la început.

Afla mai multe despre
elon musk
twitter
smartphone
iphone
android  » Aflați mai multe informații aici.