Elon Musk îl tachinează pe Warren Buffett fiindcă este mai sărac decât el

scris ieri, 20:58

CEO-ul Tesla și SpaceX Elon Musk l-a tachinat pe investitorul legendar Warren Buffett fiindcă este mai sărac decât el, sugerându-i să cumpere acțiuni la compania sa de autovehicule electrice dacă vrea să îl ajungă din urmă, relatează Markets Insider.

„Poate că Buffett ar trebui să investească în Tesla haha”, a scris Musk pe Twitter.

Miliardarul sud-african are o avere netă de 236 de miliarde de dolari, de peste două ori mai mare decât cea a lui Buffett, evaluată de Bloomberg la 103 miliarde de dolari, scrie Hotnews.ro.

CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Remarca lui Musk a venit ca răspuns la o postare care scotea în evidență faptul că averea sa este mai mare decât cea a lui Buffett și a fondatorului Microsoft Bill Gates la un loc.

În pofida comentariului, este puțin probabil ca Musk să creadă cu adevărat că Buffett va investi în compania sa, fiind notoriu faptul că fondatorului Berkshire Hathaway îi place să cumpere acțiuni la un preț scăzut și că se limitează la afacerile pe care le înțelege.

Capitalizarea de piață a Tesla a crescut de aproape 10 ori față de începutul anului trecut, perioadă în care compania auto a lui Musk a făcut pariuri majore pe inteligența artificială și bitcoin.

Viziuni diferite între Elon Musk și Warren Buffett

CEO-ul Tesla l-a mai persiflat pe investitorul legendar și înainte, cel mai recent când a respins propunerea Berkshire de a construi în Texas 10 centrale electrice alimentate de gaz natural pentru a preveni o nouă criză energetică majoră în statul din sudul SUA.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on