Emma Răducanu a abandonat în optimile de finală la Auckland

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a fost nevoită să abandoneze, din cauza unei accidentări, în optimile de finală ale turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

Răducanu, numărul 78 mondial, al cărei tată este român, s-a impus clar, cu 6-0, în primul set al meciului de joi cu Viktoria Kuzmova, dar s-a înclinat apoi în setul secund, câştigat cu 7-5 de reprezentata Slovaciei, înainte ca britanica să renunţe, cu ochii în lacrimi, în debutul setului al treilea, din cauza unei accidentări la glezna stângă.

Această accidentare pică cum nu se poate mai prost Răducanu, cu doar unsprezece zile înaintea startului Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.

Tot joi, canadianca Leylah Fernandez, pe care Emma Răducanu a învins-o în finală la US Open 2021, s-a calificat în sferturile de finală la Auckland, după ce a învins-o cu 6-0, 6-1 pe austriaca Julia Grabher.

Fernandez, favorita numărul trei, o va înfrunta pentru un loc în semifinale pe belgianca Ysaline Bonaventure, care a eliminat-o în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-3, pe canadianca Rebbeca Marino (nr.8).

SURSA: Agerpres

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on