Eşti chiriaş? Sfat important de la un agent imobiliar: Semnează orice înţelegere! Cuvântul nu este suficient

Fotografie de la Ketut Subiyanto, Pexels

Un agent imobiliar cunoscut pe reţelele de socializare vine cu un sfat extrem de important pentru chiriaşi. 

Acesta le spune chiriaşilor să treacă orice mică înţelegere cu proprietarul în contractele de închiriere, pentru a nu avea surprize neplăcute. 

“Am o situaţie chiar recentă. O doamnă a închiriat un apartament care nu arăta extraordinar, s-a înţeles cu proprietarul să renoveze apartamentul, dar să fie lăsat la o chirie mică, de 1300 lei. Dar nu a scris asta în contract. A băgat aproximativ 9000 euro, l-a făcut extraordinar, cu mobilă, cu tot, după care proprietarul a spus că apartamentul nu mai arată urât şi a mărit chiria, la 1600 lei. Şi doamna a spus că asta a fost înţelegerea, că l-a făcut pe banii ei, dar nu a avut ce să facă!”, a povestit Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar, conform unui video de pe Tik Tok. 

De altfel, pe clipul video agentul imobiliar a scris “Semnează orice înţelegere, cuvântul nu este suficient”, pentru a-şi întări ideea. 

@serbantrimbitasu #serbantrimbitasu #realestate #imobiliare #bucuresti #romania #tiktokromania #tiktokro #foryouromania #foryourpageromania #foryoupage #fyromania???????? #agent #agentimobiliar #imobiliarebucuresti #imobiliareromania #devanzare #deinchiriat #apartament #casa #comision0 #contract ♬ original sound – SERBAN TRIMBITASU

Ce e mai bine, chirie sau credit ipotecar? 

“Piaţa chiriilor e în creştere, din cauza cererii scăzute la achiziţie. Nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea dacă e mai bine să stai în chirie sau să îţi cumperi apartament, pentru că poţi să îţi cumperi un apartament cu dobândă fixă, pe 7 ani, şi să fii acoperit o perioadă. Aici depinde de fiecare, contează venitul, cât vrei să te întinzi. Ideal ar fi să nu te întinzi mai mult decât poţi, ba chiar să te întinzi mai puţin,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on