Eurovision 2022 | WRS va cânta în prima parte a finalei, sâmbăta aceasta, la Torino. Fanii din străinătate pot vota #2 pentru melodia României „Llamame” de maxim 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon ⋆ Universul.net

Artistul român WRS, care s-a calificat în finala Eurovision Song Contest 2022, va intra în concurs în prima parte a show-ului de sâmbătă de la Torino. Reprezentantul României, alături de echipa de dansatori – Ruxandra Timoaşcă, Vivienne Meida Szentyobbi, Andrei Angelescu, Emanuel Neagu – şi Laurian Manta, backing vocalist, a încântat joi seară publicul prezent în Arena Pala Olimpico, transmite News.ro.

„Greul a trecut, dar acum vine un greu şi mai mare”, a glumit Wrs, după calificarea în finală. „Mă bucur că juraţii au apreciat piesa noastră, fanii s-au mobilizat şi au promovat-o în social media, iar astăzi, românii din diaspora au votat ‘Llamame’. Este un sentiment formidabil să ştii că ai alături de tine atât de mulţi compatrioţi care te susţin şi votează pentru un rezultat cât mai bun al României la Eurovision. Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!”, a adăugat tânărul interpret la finalul serii.

„O victorie meritată! Am revenit în finală după cinci ani şi mă bucur enorm că România este din nou alături de cei mai buni. Wrs este un artist  complex, cu o mentalitate de învingător, care i-a dat energia să se califice în ultimul act al concursului. Bucuria, seriozitatea, determinarea şi ambiţia cu care a abordat proiectul Eurovision au impresionat echipa TVR. Suntem alături de el şi îl sprijinim 100% pentru ca România să obţină o clasare cât mai bună la această ediţie ESC”, a declarat Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision 2022.

Joi, într-un show transmis în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional, publicul din România a aflat lineup-ul complet al finalei Eurovision.

Artişti din zece ţări, din totalul celor 18 participante la a doua semifinală, s-au calificat pentru finala din 14 mai.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on