Evergrande a reluat activitățile la peste 10 proiecte, după ce a evitat intrarea în default săptămâna trecută

Gigantul imobiliar chinez Evergrande, ale cărui datorii depășesc 300 de miliarde de dolari, a reluat activitățile la peste 10 proiecte, în șase orașe, între care se află și Shenzhen, după ce a evitat intrarea în default săptămâna trecută plătind cuponul unor obligațiuni în ultimul moment, transmite Reuters.

Evergrande nu a dezvăluit câte dintre cele 1.300 de proiecte imobiliare pe care le desfășoară au fost nevoite să oprească activitățile, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Compania a anunțat pe 31 august că unele proiecte au fost suspendate din cauza întârzierilor survenite în plățile către furnizori și contractori și că negociază reluarea construcțiilor.

Duminică, Evergrande a afirmat într-o postare pe contul său de pe platforma Wechat că unele dintre proiectele la care a reluat lucrările au intrat în etapa de finisaje interioare, în timp ce pentru alte clădiri a fost finalizată construcția.

Evergrande a adăugat că eforturile sale de a garanta construcția ar spori încrederea pieței și a inclus mai multe fotografii cu activitatea muncitorilor la diferite proiecte, ștampilate cu ora și data.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on