EXCLUSIV – Un general de poliţie la conducerea Institutului „Socola“?

Chestorul în rezervă Ioan Scripniciuc, fost şef al IPJ Iaşi, a pus ochii pe postul de manager de aici, scos la concurs. Deocamdată nu ar avea contracandidat.

Apariţie surpriză în cursa pentru ocuparea funcţiei de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola“ din Iaşi. După cum a aflat „Ziarul de Iaşi“ în exclusivitate, chestorul de poliţie (r) Ioan Scripniciuc, care a condus Inspectoratul Judeţean de Poliţie, intenţionează să îşi depună dosarul pentru a conduce unitatea medicală. Acesta a fost în perioada 4 – 6 octombrie într-o vizită la spital şi a solicitat mai multe documente pentru a-şi putea elabora planul de management.

Contactat telefonic de „Ziarul de Iaşi“, acesta a declarat că momentan se află în etapa de documentare, dar că există şansa să se înscrie. „Dacă voi îndeplini toate condiţiile solicitate, voi merge să dau acel concurs. E prematur acum, ne mai gândim până pe 22 noiembrie. Am solicitat nişte documente să vedem despre ce este vorba, trebuie să realizez un proiect managerial, în funcţie de ce voi constata pe parcurs, şi dacă voi reuşi să realizez un proiect care să poată fi prezentat în faţa unei comisii din care vor face parte mulţi oameni cu experienţă, profesori universitari, atunci o să merg mai departe“, a declarat Ioan Scripniciuc.

Acesta a precizat că a luat decizia de a se înscrie la concurs după ce a văzut „ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la Institutul Socola“. „Există o decredibilizare a acestei instituţii care m-a determinat să încerc“, a mai spus Ioan Scripniciuc.

Din sursele consultate de către „Ziarul de Iaşi“, s-ar părea că în momentul de faţă nu există încă un contracandidat asumat pentru fostul chestor de poliţie. Foştii manageri ai spitalului, despre care s-a vehiculat că vor să participe la concurs,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on