Familia formată din patru cetățeni spanioli care și-a găsit sfârșitul pe o șosea din România. Un șofer cu BMW le-a spulberat Loganul

Vineri, 09 Decembrie 2022, ora 22:05

2874 citiri

Unul dintre cele mai tragice accidente rutiere de pe drumurile țării, din acest an, s-a produs pe DN1, la Hula Bradului, pe șoseaua care leagă Sibiul de Brașov, duminică seara, 4 decembrie.

O întreagă familie de cetățeni spanioli a murit într-un grav accident de circulație produs duminică seara pe DN1, la Hula Bradului, pe șoseaua care leagă Sibiul de Brașov.

Un șofer român a intrat cu BMW-ul pe contrasens și a spulberat Loganul în care se aflau cei patru spanioli, părinții și două fete ale acestora. Bărbatulde 63 de ani, din Gorj, a fost arestat preventiv pentru omor calificat.

Spaniolii veniseră în vizită pe 1 Decembrie, la Sibiu, la fiica cea mare, care se afla în România în cadrul programului de mobilitate internațională Erasmus, pentru șase luni. Planificaseră să petreacă împreună mai bine de o săptămână în țara noastră, ocazie cu care voiau să vadă cât mai mult din atracțiile turistice românești. Când s-a produs tragedia, ei veneau dintr-o excursie, dinspre Brașov.

Părinții au murit pe loc, în urma impactului violent de pe șosea, fiica cea mare a încetat din viață la scurt timp de când a ajuns la spital, iar mezina a agonizat câteva zile. Rudele victimelor au fost de acord să doneze organele mezinei, pentru a ajuta la salvarea mai multor vieți.

Potrivit presei spaniole, victimele erau din insula Gran Canaria din arhipelagul Insulelor Canare. José Rodríguez avea 67 de ani, María del Carmen Rodríguez – 55 de ani, iar fiicele lor Alicia del Carmen – 21 de ani și Cristina – 15 ani. Cadavele urmează să fi transportate în Spania pentru înmormântare.

Citește și:

Opt persoane au fost rănite,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on