Femeie din Vaslui bătută cu bestialitate din cauza unui schimb de tămâie. Agresorul credea că face vrăji

Vineri, 09 Decembrie 2022, ora 18:35

1050 citiri

O femeie în vârstă de 85 de ani a fost bătută cu bestialitate de un bărbat de 33 de ani în propria casă din comuna Poienești, Vaslui, marți, 6 decembrie.

Agresorul era beat și a vrut să se răzbune pentru că mama sa a făcut schimb de tămâie cu bătrâna. Bărbatul a crezut că cele două lucrează cu vrăji împotriva iubitei sale, astfel că a vrut să le pedepsească, potrivit Vremea Nouă.

A lovit-o cu pumnii în cap, apoi a amenințat-o cu cuțitul. Vecinii susțin că acesta și-a bătut și mama.

Bătrâna de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui unde a primit îngrijiri medicale, iar agresorul fost transferat la Secția Psihiatrie. La câteva ore de la internare, acesta a forțat gratiile de la fereastră și a reușit să fugă din spital.

„După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului.

Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, au declarat rudele femeii bătute, conform sursei citate.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on