Filială Raiffeisen Bank din România, vandalizată de persoane nescunoscute. Poliția a demarat o anchetă

Vineri, 09 Decembrie 2022, ora 21:21

2729 citiri

Geamul și peretele exterior au fost vandalizate FOTO cluj24.ro

Polițiștii clujeni au demarat o anchetă în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri în interiorul căreia funcționează o filială a Raiffeisen Bank.

Persoane necunoscute au scris mesajul ”Nazi bank”, ca reacție la votul împotrivă al Austriei la aderarea României la spațiul Schengen.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliției au demarat verificări din oficiu, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale, aspecte care urmează a fi înaintate unității de parchet.

Menționăm că până în prezent nu au fost depuse plângeri, în continuare, rezultatele verificărilor urmând a fi analizate de reprezentanții parchetului, în ceea ce privește derularea ulterioară a cercetărilor, în scopul tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

Totodată, precizăm faptul că la nivelul unității de poliție au fost analizate și organizate activități specifice, pentru combaterea unor viitoare astfel de evenimente”, a precizat IPJ Cluj, citat de cluj24.ro

Sucursala aparține băncii austriece aiffeisen Bank și este în cartierul Mănăștur.

Citește și:

Autorităţile române nu au făcut presiuni asupra noastră şi vom continua să susţinem demersurile pentru aderarea României la spaţiul Schengen, precizează conducerea Raiffeisen Bank…

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că România merită să fie în Schengen, iar misiunea PNL este să continue demersurile în atingerea acestui obiectiv.
„Mai întâi despre problema cea…

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


 » Aflați mai multe informații aici.