Filmul crimei de la Bran. Atacatorul a intrat înarmat peste victime în miez de noapte și le-a ucis pentru un teren

Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 23:00

544 citiri

Un bărbat și soția acestuia din satul Șimon, comuna Bran, au fost uciși de vărul bărbatului. Cei doi s-au certat pe un teren. Atacatorul a intrat în miez de noapte peste ei și i-a măcelărit.

Tragedia s-a produs în noaptea de 15/16 ianuarie. Ruda victimelor s-a înarmat cu un cuțit și un topor apoi a intrat peste cei doi soți în casă. A spart geamul uneia dintre ușile de acces.

Procurorii și polițiștii de la omoruri au făcut cercetări până luni seara în jurul orei 21.30. Inclusiv criminalul a fost audiat. În urma anchetei procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt:

”În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon.

În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor.

Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal.

Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Facem precizarea că cercetările au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov iar din cadrul IPJ BRAȘOV au participat la cercetări inspectorul sef adjunct pe linie de investigații criminale,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on