FOTO Internetul s-a umplut de glume din cauza unui brad de Crăciun. Ce au făcut autoritățile din Bacău

Bradul de Crăciun din Bacău a devenit viral, după ce, dintr-o greșeală, pomul a fost montat strâmb.În scurt timp, toate imaginile postate pe Internet s-au umplu de comentarii haioase. Cei mai mulți intre internauți au comparat bradul din Bacău cu Turnul din Pisa.

„Fiecare cu atracția sa turistică! Mândru că sunt din Bacău! Moș Crăciun, fii bun și ascultător cum numai tu ești și anul acesta adu-i edilului un poloboc”, a notat, pe Facebook, un localnic, citat de Ziarul de Bacău.

“A fost Black Friday, a dat comanda online și asta a venit :))”, a comentat altul.

În timp ce unii dintre oamenii din Bacău aruncau vina pe primar, alții i-au luat apărarea susținând că vina nu îi aparține.“Nu așa a venit! Așa l-au montat băcăuanii noștri gospodari, că nu primarul l-a montat, ci poate un vecin, un cunoscut de-al nostru. Este adevărat că salariile sunt mici dar … aici era vorba despre ce facem fiecare dintre noi pentru salariile alea (mari sau mici). S-au ‘răzbunat’ pe primar ? NU! S-au ‘răzbunat’ pe concetățenii lor. Asta dovedește ‘calificarea Doreilor’ sau capacitatea (ori mai bine spus incapacitatea) de a executa o lucrare de calitate”, a spus acesta.

“A leșinat bradul de la frig”, s-a amuzat o altă persoană. 

Sursa: ziaruldebacau

 » Aflați mai multe informații aici.