FOTO | Limuzinele fraţilor Tate aflate sub sechestru asigurator, ridicate din Pipera ⋆ Universul.net

Politisti si reprezentanti ai ANABI ridica masinile asupra carora a fost pus sechestru asigurator in dosarul in care sunt implicati frati Tate, Andrew si Tristan, in Pipera, Ilfov, 14 ianuaroie 2023. Inquam Photos / Octav Ganea

Maşinile fraţilor Andrew şi Tristan Tate aflate sub sechestru asigurator au fost ridicate sâmbătă, în prezenţa poliţiştilor şi a reprezentanţilor Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Conform autorităţilor, 11 autoturisme de lux au fost utilizate de cei doi fraţi, aflaţi în arest prezentiv pentru 30 de zile, din data de 30 decembrie 2022, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, informează News.ro.

Poliţişti şi reprezentanţi ai ANABI au ridicat maşinile asupra cărora a fost pus sechestru asigurător în dosarul in care sunt implicaţi fraţii Tate, aflate în Pipera.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

La data de 29 decembrie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acţiune operativă, în acest dosar fiind puse în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de persoanele bănuite. Alte şapte percheziţii au avut loc hoi în Bucureşti, Ilfov şi Prahova.

Alături de fraţii Tate se află în arest şi două complice ale lor.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Acestea ar fi fost ulterior transportate şi adăpostite în imobile din judeţul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violenţă fizică şi constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul şi invocarea de pretinse datorii), ar fi fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii şi difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter şi prin supunerea la executarea unei munci,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on