(FOTO) Maşinile fraţilor Tate aflate sub sechestru asigurator, ridicate de Poliţie

Maşinile fraţilor Andrew şi Tristan Tate aflate sub sechestru asigurator au fost ridicate sâmbătă, în prezenţa poliţiştilor şi a reprezentanţilor Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Conform autorităţilor, 11 autoturisme de lux au fost utilizate de cei doi fraţi, aflaţi în arest prezentiv pentru 30 de zile, din data de 30 decembrie 2022, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Poliţişti şi reprezentanţi ai ANABI au ridicat maşinile asupra cărora a fost pus sechestru asigurător în dosarul in care sunt implicaţi fraţii Tate, aflate în Pipera.

La data de 29 decembrie 2022, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acţiune operativă, în acest dosar fiind puse în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de persoanele bănuite. Alte şapte percheziţii au avut loc hoi în Bucureşti, Ilfov şi Prahova.

Alături de fraţii Tate se află în arest şi două complice ale lor.

”Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată ar fi fost constrânsă, în două ocazii diferite, de o persoană prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale.

Au fost descoperite 11 autoturisme de lux, deţinute sau utilizate de persoanele bănuite. Cele 4 persoane bănuite au fost reţinute, ulterior fiind arestate preventiv”, menţionează sursa citată.

SURSA FOTO: G4MEDIA

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on