Fraudă majoră – Peste jumătate de milion de voturi au fost anulate

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR, a declanșat un val de indignare și neliniște în rândul opiniei publice cu declarațiile sale explozive privind neregulile grave din cadrul recentelor alegeri. Acuzând un „jaf în toate secțiile de votare”, Lulea a adus în prim-plan o serie de practici frauduloase care aruncă o umbră asupra corectitudinii procesului electoral.

Comasarea alegerilor: o manevră suspectă

Lulea a subliniat că începutul alegerilor a fost marcat de o fraudă majoră prin comasarea acestora, o decizie controversată care a stârnit suspiciuni privind intențiile reale ale autorităților. Această manevră, potrivit lui Marius Lulea, a creat oportunități pentru manipularea rezultatelor și pentru favorizarea anumitor candidați sau partide politice.

Semnături falsificate: un semn al jafului electoral

Una dintre cele mai șocante dezvăluiri făcute de Marius Lulea a fost descoperirea proceselor verbale semnate în fals în mai multe secții de votare. Aceste semnături falsificate reprezintă o încălcare gravă a integrității procesului electoral și ridică întrebări serioase cu privire la validitatea rezultatelor obținute.

, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *