Galaxy S23 va folosi o versiune specială a chipset-ului Snapdragon 8 Gen 2

scris astăzi, 13:00

Samsung ar putea beneficia de o versiune mai performantă a celui mai nou chipset Snapdragon dedicată smartphone-urilor cu Android, pentru a-și diferenția și astfel viitorul vârf de gamă de dispozitivele concurente.

Cu aproximativ două luni înainte de lansare, se cunoaște deja faptul că Galaxy S23 va folosi doar chipset-uri Snapdragon în toată lumea, după ce, până acum, venea cu Exynos în Europa.

Mai mult de atât, cel puțin pe bătrânul continent, viitorul flagship Samsung va beneficia de o versiune specială, cu o frecvență sporită, a chipset-ului Snapdragon 8 Gen 2.

CITEȘTE ȘI Producția iPhone ar putea fi cu peste 30% mai mică în noiembrie, din cauza protestelor violente de la cea mai mare uzină

Din câte se pare, cel mai performant nucleu al versiunii de Snapdragon 8 Gen 2 din dotarea lui Galaxy S23 va fi tactat la 3,36 GHz. Varianta standard, care va fi livrată altor producători, se va opri la 3,2 GHz

Diferența nu este una foarte mare și, cel mai probabil, nu va oferi un mare spor de performanță. Însă, va constitui un element prin care Samsung va putea să-și diferențieze produsul.

Despre Galaxy S23 se ai zvonește că va avea un ecran Full HD+ de 6,1 inch, la fel ca flagship-ul din acest an, dar va beneficia de o baterie cu o capacitate de 3.900 mAh, mai mare decât cea folosită de Galaxy S22.

Producătorul coreean este așteptat să prezinte oficial Galaxy S23 undeva în prima parte a lunii februarie.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy s23
qualcomm
snapdragon 8 gen 2  » Aflați mai multe informații aici.

Posted on