Gestul oribil al unui vasluian gelos. Ce a pățit câinele fostei soții, pe care nu a găsit-o acasă

Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 18:04

210 citiri

Un bărbat, de 48 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce ar fi ucis câinele fostei soții.

Potrivit IPJ Vaslui, sâmbătă, 10 decembrie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-a dus la locuința acesteia, o femeie de 51 de ani, și ar fi amenințat-o, potrivit Observatornews.ro.

Ulterior, pentru că nu a dat de ea acasă, bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței acesteia, ar fi luat un câine din rasa Bichon Maltese și i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului. Rănile extrem de grave i-au provocat moartea patrupedului.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, violarea de domiciliu și amenințare.

Citește și:

Controversatul vot împotriva aderării României la spațiul Schengen a bulversat clasa politică europeană. Cei mai mulți s-au poziționat în favoarea noastră imediat după ce cancelarul…

După votul negativ din partea Austriei și Olandei, o nouă schimbare împotriva României. Un politician anunță susținerea pentru cancelarul care a blocat țara noastră în Schengen….

 » Aflați mai multe informații aici.