Gestul șocant al unui bătrân de 80 de ani. Bărbatul a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui spital din Craiova

Sambata, 14 Ianuarie 2023, ora 17:48

1184 citiri

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din judeţul Dolj a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce cu o zi înainte a căzut de la etajul al doilea al unui spital din Craiova.

Apelul primit la 112 anunţa că bărbatul, care era internat de două zile în spital, s-a aruncat de la etaj.

”Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană internată la o unitate medicală din Craiova s-ar fi aruncat de la etaj. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat de 80 de ani, din oraşul Dăbuleni, ce se afla internat din data de 10 ianuarie, acesta căzând de la etajul 2 al unităţii medicale”, a informat Poliţia judeţeană Dolj.

În urma căzăturii, bărbatul nu a murit pe loc. El a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 Craiova, unde a decedat sâmbătă dimineaţă.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și:

Poliţiştii din Bacău anunţă că au deschis o anchetă, după o adolescentă în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul 10 şi a ajuns în stare gravă la spital. Primele date arată că fata…

O femeie de 78 de ani a murit miercuri seară, 11 ianuarie, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui imobil din Sectorul 4 al Capitalei.
”La data 11 ianuarie 2023, în jurul orei 20.00,…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on