Godină, revoltat pe Bode pentru eșecul aderării la Schengen: “Îl poți trimite cel mult să negocieze achiziția unui tractor la mâna a doua”

Joi, 08 Decembrie 2022, ora 17:00

2736 citiri

Austria a votat joi, 8 decembrie, în Consiliul JAI împotriva admiterii României în Schengen, iar Olanda a votat împotriva admiterii Bulgariei care e cuplată cu România fiind evaluate împreună.

Printre cei care au comentat situația în mediul online este și Marian Godină. Acesta a reamintit, într-o postare pe Facebook, situațiile în care ministrul român de Interne, Lucian Bode, a fost criticat.

“Revolta românilor manifestată împotriva resorturilor de ski, firmelor, afacerilor și băncilor austriece e explicabilă însă, așa cum bine îi șade românului, mereu de uită în ograda altora înainte de a se uita în a sa.

În cazul în care ați uitat, participant la dezbaterea pe subiect, din partea României, este dl doctor Bode. Mă întreb în ce limbă și-a adus dl doctor Bode argumentele pro aderare.

Oare știu oamenii aceia că dl Bode este doctor, după ce a tradus din engleză (paradoxal) și după ce a furat munca altora?

Dar că dormea pe bancheta din spate a unei mașini al cărei șofer a produs un accident rutier pentru că se strecura cu șmecherie printre muritorii de rând sufocați în infrastructura jalnică a țării care vrea în Schengen?

Cu astfel de oameni vreți ca țara noastră să însemne ceva în relațiile internaționale? Vă întrebați de ce nu suntem respectați?

Pe acel domn îl poți trimite cel mult să negocieze achiziția unui tractor la mâna a doua, în niciun caz să-i pui în mânuțele cu care a copiat cu nerușinare destinul unei națiuni”, a scris Godină pe Facebook.

Citește și:

Preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, a declarat joi, 8 decembrie, că este “total ilogic” ca Bulgaria şi România să rămână în afara spaţiului Schengen în mijlocul unei crize de securitate…

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on