Greenfield – Dezvoltatorul marelui ansamblu amenință cu procesul

Administrația Municipiului București a dat dovadă de nepăsare și lipsă de respect pentru miile de oameni din cartierul Greenfield în cazul blocării accesului locuitorilor din zonă pe porțiunea de drum din strada Vadul Moldovei, a transmis dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor.

“În cazul concret al porțiunii de drum din strada Vadul Moldovei prin care se blochează strict accesul spre cartierul Greenfield, adminstrația orașului a dat dovadă de nepăsare și lipsă de respect pentru miile de oameni din cartierul Greenfield. Tergiversarea punerii în aplicare a unei hotărâri judecătorești definitive aduce prejudicii grave și disconfort pentru familiile care locuiesc aici.

Un cartier imens cu locuitori stresați zilnic de ambuteiaje create artificial nu poate deveni o comunitate sustenabilă. Am susținut permanent soluții viabile, multe finanțate chiar de noi dar, în acest caz, pasivitatea, birocrația și blocajul instituit afectează calitatea vieții celor care au avut încredere în noi.

Doresc, din nou, să fac un apel către autoritățile implicate să vină alături de cetățenii din comunitatea noastră, de noi și să arate grijă față de oameni, așa cum au promis și așa cum este firesc în orice societate”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor, arată Agerpres.

CITEȘTE ȘI Termen mult mai mare pentru desființarea de către autorități a construcțiilor ilegale de pe plaje. Somația, nu doar pentru proprietar. Atribuțiile de desființare, delegate local

În acest context, compania dezvoltatoare susține că, în 2018, a donat trei loturi de teren cu o suprafață totală de 6.000 mp și o valoare de 800.000 euro (fără TVA), situate în intravilanul Sectorului 1 al Municipiului București în scopul efectuării formalităților pentru transferul celor 300 de metri din domeniul public al statului român – în administrarea Romsilva, în domeniul public al Municipiului București.

“Aceasta a fost o condiție esențială în rezolvarea situației și ar fi trebuit să ușureze și să accelereze întregul proces,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on