Greșeala făcută de un bărbat care a cumpărat o mașină second hand. A rămas fără autoturism în ziua în care l-a adus acasă

Duminica, 04 Decembrie 2022, ora 13:35

4040 citiri

O familie din judeţul Dolj care a cumpărat la mâna a doua o mașină a constatat, chiar în seara în care a adus maşina acasă, că aceasta fusese furată.

Ancheta deschisă de poliţişti indică drept principal suspect pe nepotul vânzătorului autovehiculului.

Cercetarea în acest caz a fost deschisă după ce, în seara zilei de 03 decembrie, la ora 22.20, poliţiştii Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de o tânără de 22 de ani, din comuna Galicea Mare, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au furat autoturismul parcat în faţa locuinţei.

Femeia a povestit că maşina fusese cumpărată chiar în acea zi, de către soţul său, de la o un bărbat de 31 de ani din comuna Catane, care i-a înmânat un rând de chei ale autoturismului şi actele acestuia.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, maşina furată a fost găsită abandonată, în extravilanul comunei Negoi, într-o zonă cu vegetaţie densă.

Ancheta deschisă de poliţişti arată că principalul suspect pentru comiterea furtului este nepotul bărbatului care a vândut autoturismul.

„În fapt, un tânăr de 19 ani, din comuna Catane, nepotul bărbatului de 31 de ani, împreună cu un bărbat de 33 de ani, din comuna Negoi, sunt bănuiţi că ar fi sustras autoturismul, din comuna Galicea Mare. Totodată, până în comuna Galicea Mare, cei doi s-ar fi deplasat cu un alt autoturism, condus de tânărul de 19 ani, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, existând suspiciunea că i-a fost încredinţat de bărbatul de 33 de ani”, transmite Poliţia judeţeană Dolj.

Pe numele celor trei, poliţiştii au deschis dosar penal care vizează infracţiuni de furt calificat,

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on