Guerlain – Brandul de lux, cu Angelina Jolie ca ambasadoare, intră cu magazin propriu în România VIDEO CONFIRMARE

Brandul de lux francez Guerlain, care produce parfumuri, produse pentru îngrijirea tenului și make-up, cu o istorie de 190 de ani, deținut de grupul Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), cea mai mare companie producătoare de branduri de lux din lume, a intrat direct pe piața locală, deschizând un magazin propriu în Băneasa Shopping City.

În octombrie, Profit.ro a anunțat ca pregătită această mișcare.

Produsele Guerlain au fost disponibile la acest moment pe piața locală doar prin intermediul rețelelor de magazine de profil, precum Sephora, Douglas, Marionnaud, dar și al platformelor de comerț online.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul CCC, fondat de „Regele Pantofilor“ din Polonia, își face în România un centru regional și deschide primul magazin epantofi.ro și Modivo. „România este o piață-cheie.“

Primul magazin Guerlain a fost deschis în 1828, în centrul Parisului, de către Pierre-François-Pascal Guerlain, parfumier, chimist, inventator și cercetător.

De atunci, cinci generații succesive au condus compania, până în 1994, când brandul Guerlain a fost achiziționat de către grupul LVMH, care deține un portofoliu de 75 de branduri de lux din diferite categorii, precum vinuri și băuturi spirtoase (Moet & Chandon, Hennessy), haine (Louis Vuitton, Fendi, Christian Dior, Givenchy), parfumuri și cosmetice (Guerlain, Fenty Beauty by Rihanna, Kenzo), ceasuri și bijuterii (Hublot, Bulgari, Tiffany & Co.) și mari retaileri (Sephora, DFS).

CITEȘTE ȘI Primark, unul dintre cei mai mari retaileri, a început recrutările pentru intrarea în România

În 2017, actrița americană Angelina Jolie a devenit ambasadoare a brandului Guerlain – VIDEO MAI JOS

Grupul LVMH, cu sediul în Paris, Franța, a înregistrat anul trecut venituri totale în valoare de 64,2 miliarde de euro, în creștere cu 44% față de 2020, și cu 20% față de 2019.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on