GUEST WRITER Delta Studio: Avantajele unui proiect integrat de design interior

Designul interior a devenit o componentă valoroasă atât pentru cei care doresc să investească într-un apartament, fie pentru uz personal, fie în vederea închirierii, cât și pentru dezvoltatorii imobiliari. În ultimii ani, s-a observat o tendință spre educarea și formarea consumatorului dintr-o perspectivă funcțională și estetică a spațiului. Clienții sunt din ce în ce mai informați, calculați și pretențioși atunci când aleg să investească, iar designul interior nu mai este considerat un  capriciu ci o cerință esențială pentru orice tip de amenajare.

Deoarece avem peste 25 de ani de experiență în domeniu, am ajuns la concluzia că designul de interior bine făcut implică, însă, un proces colaborativ, un parteneriat între beneficiar și profesioniștii dedicați proiectului. În acest fel beneficiarii finali se vor bucura de o amenajare interioară adaptată nevoilor acestora și care le îmbunătățește considerabil calitatea vieții. În calitate de lideri pe segmentul de amenajări interioare din România și promotori ai conceptului Smart Luxury, datoria noastră a fost să identificăm soluțiile pentru adaptarea la cerințele pieței. Astfel, o amenajare aliniată tendințelor internaționale, corelată cu optimizarea bugetului și a timpului de execuție, nu poate fi livrată decât prin intermediul unor servicii integrate. 

În contextul unei creșteri exponențiale a investițiilor rezidențiale în ultimii ani, chiar în ciuda pandemiei, piața imobiliară pe acest segment devine din ce în ce mai competitivă. Cea mai bună soluție pentru dezvoltatorii imobiliari reprezintă creșterea standardului și a confortului oferite prin alegerea unor produse de calitate superioară, peste nivelul mediu al pieței și livrarea unui proiect de design interior atent gândit. Considerăm că asocierea cu un brand puternic și recunoscut la nivel național și internațional în domeniul amenajărilor interioare aduce dezvoltatorilor imobiliari un plus de imagine. În cele din urmă, creșterea valorii de piață a imobilului prin investiția în design va conduce la creșterea profitului pentru dezvoltatori.

 » Aflați mai multe informații aici.

Posted on